om uddannelserne

Undervisningen varetages af en række markante musikpersonligheder,der til daglig færdes hjemmevant i det danske og internationale musikmiljø.

Den grundlæggende filosofi er, at udviklingen af det højest mulige tekniske niveau underbygger udviklingen af et kunstnerisk og personligt udtryk – såvel
skabende og kompositorisk som udøvende og pædagogisk.

Uddannelserne er bygget op, så soloundervisning, sammenspil og fokusuger hænger naturligt sammen.

Vi lægger vægt på masser af koncerterfaring, mulighed for studieture, clinics og masterclasses med internationale topnavne.

Vores erfaring er at et bevidst fokus på instrumentale/vokale færdigheder kan bringe vores studerende videre i enhver tænkelig retning. Vi prioriterer desuden, at projekter og entreprenørskab indgår som en del af undervisningen.Det har været fantastisk at studere i Odense, jeg har altid følt mig så velkommen og varmt modtaget. Administrationen har haft overskud til at høre på de studerendes særlige behov (og dem kan der være mange af, da vi alle er særlige elever:-))”

Pernille Petersen
Blokfløjte
Uddannet fra solistklassen


Konservatoriets størrelse er en force, fordi fleksibilitet er et nøgleord, hvis uddannelsesstedet skal have blik for den enkelte studerendes potentiale.
Jeg kan i øvrigt varmt anbefale at man gør sig den ulejlighed at dygtiggøre sig inden man vil ud og være fed med de fede. Konservatoriet i Esbjerg er en perfekt rugekasse hvad det angår


Sinne Eeg
Jazzsangerinde
Diplomuddannet fra SDMK