Om koncerten

Janne skriver:

Kære alle 

Snart bliver jeg bacheloruddannet rytmisk sanger fra Syddansk Musikkonservatorium. Derfor vil jeg gerne invitere jer alle til min bachelorkoncert onsdag den 16. juni klokken 14:00.

Koncerten spiller jeg sammen med mit band NEBULAH og det kommer til at foregå i Store Sal på Musikkonservatoriet.
Der er åbnet op for et publikumsantal på 85 mennesker. Tryk derfor kun 'deltager' hvis du har tænkt dig at komme til koncerten, så jeg kan holde overblik over de deltagende. Koncerten kommer til at have varighed af 40-45 minutter og man skal have coronapas for at komme ind.

Efter koncerten vil der være lidt snacks og drikkelse - forhåbentlig bliver det godt vejr, så vi kan være udendørs.

Jeg glæder mig og håber vi ses!!

Kh Janne

..........................................................................................................

NEBULAH er et band og sangskriverfællesskab bestående af guitarist Elisabeth Panduro Holst og sangerinderne Katrine Kjeldskov Jensen, Hannah Busk Larsen og Janne Hagen Therkildsen.
I vores sangskriverfællesskab komponerer vi musik og tekster sammen. Vores fortællinger er centreret om det ydre rum, havet og det overnaturlige. Dette udspringer af en fascination og inspiration af de store, utæmmelige kræfter, som omgiver os. Heraf navnet NEBULAH, som på dansk betyder stjernetåge.
Vi bruger effektpedaler som kunstnerisk redskab på både vokaler og guitar - dette skal blandt andet afspejle lydene af havet, det ydre rum, vind, storm, blæst og bølger.
Forbered dig på forførende vokalharmonier og fængende fortællinger når de fire musikanter går på scenen.
Til koncerten medvirker også bassist Jonathan Larsen og trommeslager Mathias Fabricius.