Om koncerten

Kristoffer fortæller: 

Ja! Jeg bliver sgu bachelor d. 17/6 og spiller i den forbindelse en koncert med mit band, Blood Red Lips. Vi kommer til at spille en håndfuld sange, som jeg har skrevet over de sidste to år og siden arrangeret og færdiggjort i øvelokalet sammen med resten af bandet. Det er i øvrigt: Janne på sang, Fabricius på trommer, Jonathan på bas, Menzer på alt, der har strenge, og Jakob på alt, der har tangenter. Vi glæder os helt sindssygt til at spille, og vi håber, at I vil komme og høre, hvad vi har brygget på.

Xx Kristoffer

I en kombination af det længselsfulde fra 90’ernes britiske indierock, det tålmodige fra Tysklands krautrock og et tekstligt og melodisk perspektiv, hvor Bob Dylan og Neil Young spøger i kulissen, skildrer esbjergensiske Blood Red Lips ungdommens følelsesinferno - fremtidsangst, konfrontationer og kærlighedsberuselse.

Bandets humørsyge men ligefremme guitarrock sætter stemningen i fortællinger om søvnløse nætter på barer, i fremmede lejligheder og i tanker. Om at være omringet, men føle sig alene. Om at være lykkelig, men føle sig skyldig.