Konservatoriet i Esbjerg

Konservatoriet er indrettet i byens monumentale elværksbygning i Kirkegade. Husets koncertsal med 198 sæder regnes blandt Europas bedste til kammermusik i kraft af en enestående akustik. Ud over koncertvirksomhed benyttes husets faciliteter til konferencer, møder, mv. af såvel konservatoriet selv som af andre kulturinstitutioner og samarbejdspartnere. Café Ørsted fungerer som kantine for undervisere, studerende og personale i øvrigt. Men også byens borgere og turister kan nyde en lækker frokost – ofte akkompagneret af levende musik.

Det gamle elværk i Kirkegade danner således ramme om adskillige kulturelle aktiviteter, men først og fremmest er lokalerne indrettet til et højt specialiseret uddannelsessted med musikken som absolutte centrum.

Det er også muligt at leje sig ind i konservatoriets "Tuborg-studie", som gennem tiden har stået bag adskillige prisvindende produktioner.

Derudover kan kunst- og arkitekturinteresserede nyde godt af en række værker, som er skabt specielt til stedet - foruden bygningens egen monumentale storhed.

Syddansk Musikkonservatorium
Kirkegade 61
6700 Esbjerg
Find vej | Se kort

Tlf.: 63 11 99 00
Fax: 63 11 99 20
E-mail: info@sdmk.dk

Ja tak! Send mig SDMK's månedlige nyhedsbrev om koncertaktiviteter i Esbjerg.

* indicates required