Om koncerten

Ved årets anden EDL, som finder sted d. 8. september 2022 i koncertsalen på Syddansk Musikkonservatorium i Odense kl. 15-17(+live-stream), skal vores tre gæster tale om udgivelsesformater og infrastrukturer. Hvad skal der til for at udforske et udvidet felt for praksis og virke, og hvis de kunstneriske uddannelser skal understøtte mulighederne for bredere engagerede kunstnerskaber, hvordan kunne det så ske?

  
Vi har inviteret tre gæster med til samtalen. De arbejder hver især på forskellige vis med kunstnerisk praksis i et udvidet felt. De holder sig ikke inden for låste genre eller formater, og de interesserer sig også for formål, der rækker ud over den kunstneriske praksis – såsom klimaudfordringerne, skaberkraft og mental trivsel i forhold til de arbejdsbetingelser, man har som kunstner.

 

De tre gæster er:

 
Liv Vester Larsen, uddannet violinist fra Syddansk Musikkonservatorium. Liv er freelance musiker og arbejder som violinist og sanger / kor. 

Magnus Bruno, tog afgang fra Den Danske Scenekunstskole i musical i sommeren 2022. Magnus satte i sit afgangsprojekt fokus på det potentiale, han oplever musical som kunstform har for at arbejde mentale udfordringer og eksistentielle spørgsmål.

Radek Wośko, uddannet solist i jazz performance og komposition fra Syddansk Musikkonservatorium og har en Ph.d. i musik fra Academy of Music in Poznan (Polen). 

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her:

https://caki.dk/project/entre-debat-live-udgivelsesformater-og-infrastrukturer/