12.01.19 Nytårskoncert

Esbjerg, Musikhuset, Esbjerg Kl. 16:00

Organizer: Esbjerg Ensemble
Location: Musikhuset, Esbjerg
Pris: 235 - 395

Endnu en gang inviterer Esbjerg Ensemble og Syddansk Musikkonservatorium indenfor til sprudlende og velklingende nytårskoncert.

Nytåret er for mange en anledning til at stoppe op for at fejre det forgange år og sige velkommen til det nye. Det vil Esbjerg Ensembles Symfoniorkester gerne være med til, og derfor inviteres publikum traditionen tro indenfor til en sprudlende og velklingende nytårskoncert.

Esbjerg Ensembles Symfoniorkester samler i år ensemblets musikere, musikalske kolleger fra nær og fjern og studerende fra Syddansk Musikkonservatorium til nytårskoncerten, der også i år arrangeres i samarbejde med Musikhuset Esbjerg.

Glæd dig til en forrygende nytårskoncert, hvor vi kan glæde os til smukke toner fra Konservatoriets Pigekor, Treenighedskirkens Drenge- og Mandskor og flotte dansetrin fra Den Kgl. Ballets Talentlinje på Esbjerg Kulturskole.

Koncerten dirigeres af Taavi Oramo. Solister er tenoren Mathias Hedegaard og sopranen Helle Gössler Christensen, som kommer fra Esbjerg. Hun er ved at slå igennem som det helt store navn herhjemme.

Rabat: Pensionister, studerende og unge under 25 år får rabat på kr. 100,- pr. billet.

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til Koncertsalen åbnes kl. 15:30.

Varighed: Ca. 2 timer og 30 minutter inkl. pause.

Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt

Back