21.01.19 Jazz Jam: Weiskopf/Mogensen

Odense, Posten Kl. 20:00

Sted: Posten
Pris: Fri entré

 

Forårssæsonens Jazz Jams åbner med jazz fra øverste skuffe, når den amerikanske saxofonist Walt Weiskopf og trommeslager Anders Mogensen indtager scenen i Albani Rock Lounge på Musikhuset Posten.

Weiskopf er både en dynamisk saxofonist med en eminent teknik, og en højt anerkendt komponist. Han har indspillet mere end 20 albums som bandleader og sideman, og hans egne albums består i overvejende grad af originale numre, der suppleres med unikke fortolkninger af jazz-standards.

Odense-baserede Anders Mogensen har i mere end to årtier været en af de mest eftertragtede musikere på såvel den danske som den internationale jazzscene, og har turneret og indspillet albums med en perlerække af de største stjerner på jazzhimlen. Anders vandt i 2018 en Juno-award, der er Canadas fornemmeste musikpris, for bedste jazz-album med bandet The North.

Dette er er den første af en række Jazz Jams, der er henlagt til Musikhuset Posten grundet den igangværende ombygning af Musikhuset Dexter. Bemærk at Albani Rock Lounge ligger på 2. sal på Posten og at der ikke er elevatoradgang.

Fri entré

Tilbage