18.03.19 Forårsfestival: Åbningskoncert

Odense, Odeon: Konservatoriets Koncertsal Kl. 19:00

Arrangør: SDMK
Sted: Odeon: Konservatoriets Koncertsal
Pris: Fri entré

Årets forårsfestival åbner med en koncert med Syddansk Musikkonservatoriums højt anerkendte kammerorkester, der i festivalens anledning kan opleves sammen med vinderne af Syddansk Musikkonservatoriums solistkonkurrence 2018.

Syddansk Musikkonservatoriums Kammerorkester har en international besætning af stryger-studerende fra konservatoriet fordelt på instrumenterne violin, bratsch, cello og kontrabas. Aktiviteterne i orkesteret udgør en væsentlig del af de medvirkende studerendes undervisning og er en meget vigtig del af deres uddannelse til udøvende orkestermusiker.

Takket være orkesterets meget høje niveau har de studerende i de seneste år haft mulighed for at give udsolgte koncerter på så eftertragtede spillesteder som Kunstmuseet Louisiana, Marmorkirken i København, Koncertsalen Alsion Sønderborg og naturligvis Aarhus Domkirke.

I spidsen for orkestret står Arne Balk-Møller, docent i violin og kammermusik ved Syddansk Musikkonservatorium. Arne Balk-Møller har været solospiller i Det Kgl. Kapel og gæstekoncertmester i Deutsche Kammerphilharmonie.

 

 

Tilbage