21.08.19 HCA Festivals Jazz: Flat Bop

Odense, Odeon: Konservatoriets Koncertsal Kl. 19:00

Arrangør: SDMK
Sted: Odeon: Konservatoriets Koncertsal
Pris: Fri entré

 

Flat Bop

Trioen Flat Bop er i sommeren 2019 klar med sin debutudgivelse Soupe de Loop. Derfor rejser gruppen rundt i Skandinavien for at præsentere deres musik. Det er lyden af tenorsaxofon, hammondorgel og trommer, der forener genrerne blues, funk, jazz og soul. Hammondorganist Gunnar Ringøen, saxofonist Christoffer Find og trommeslager Chris Falkenberg er gået sammen i dette klassiske trioformat og har sammen skrevet og arrangeret musikken.

Om udgivelsen fortæller Chris: ”Soupe de Loop er navnet på Flat Bops første udgivelse. Albummets titelnummer hed oprindeligt ”Soupe des Poulets”, der på fransk betyder kyllingesuppe. Det fungerede bare aldrig helt at sige den rigtige titel, og det endte altid med alt muligt andet. Derfor valgte vi til sidst at ændre det til Soupe de Loop.” Gunnar tilføjer til titlen: ”Det er i virkeligheden ren volapyk, men for os lyder det som noget, der virker rart og godt. Som varm orgelsuppe på en kold vinterdag.”

Flat Bop har eksisteret siden 2016 og har i de seneste par år turneret rundt i Danmark og Norge på festivaler, spillesteder og jazzklubber. De tre musikere er dybt fokuserede på at skabe deres egen særprægede stil, hvor et nummer aldrig bliver spillet på samme måde, og det er i denne leg med musikken, at bandets helt særlige lyd opstår. Deres humør, små drillerier på scenen og musikglæde er smittende, og det skaber en god kontakt mellem publikum og musikerne.

 

 

Tilbage