20.08.19 HCA Festivals Musical: My Facebook Day

Odense, Odeon: Konservatoriets Koncertsal Kl. 10:00

Arrangør: SDMK
Sted: Odeon: Konservatoriets Koncertsal
Pris: Fri entré


Vi kender det alle. Vi logger på Facebook og får pludselig tilbudt et minde...et digitalt blik tilbage i tiden, der fortæller præcis hvad vi foretog os på denne dag for 1 år siden, 5 år siden eller 10 år siden, og som ikke skelner mellem store og små begivenheder i vores liv.

My Facebook Day er en interaktiv musical med en række musikalske noveller, der handler om de gode og mindre gode livsbegivenheder, der farver og tegner vores liv. Her møder vi et kulørt udsnit af Facebooks brugere, lige fra selfie-stjernen over den kærlighedshungrende fitnesshelt til den vrede trold, og får lov til at dele deres helt personlige minder.

Hver lille novelle består af en kort scene og en sang fra en kendt musical. Publikum bliver således ført igennem alt fra noveller over de klassiske musicals i 50'erne og helt op til vor tids nyeste hits på Broadway. Undervejs bliver publikum endvidere inviteret ind i en Facebook-gruppe, hvor de kan chatte med personerne fra forestillingen og kommentere eller "like" på karakternes valg og tanker mens musicalen finder sted.

"My Facebook Day" er skabt af Andreas Clemmensen, der netop har afsluttet sit kandidatstudie ved Syddansk Musikkonservatorium og Jesper Nielsen, der er leder af Musical Talent Skolen i Nyborg. De 13 medvirkende sangere og 15 musikere er alle studerende ved konservatoriet.

Musicalen er på engelsk og egner sig bedst til større børn og voksne.

 

 

 

 

Tilbage