15.06.2015 09:27

Administrationschefen giver tøjlerne videre

Birgit Jørgensen takkede af ved en afskedsreception i Esbjerg.


Efter 15 års dedikeret arbejde med budgetter, årsrapporter og personaleledelse takkede Syddansk Musikkonservatoriums administrationschef Birgit Jørgensen af ved en reception i konservatoriets Café Ørsted fredag d. 12. juni.

Repræsentanter fra Kulturministeriet, tidligere og nuværende medarbejdere og studerende var mødt frem for at takke hende for en engageret indsats og ønske held og med de projekter, hun nu kaster sig over.

Meget apropos blev der spillet numre fra The Band's "The Last Waltz" fremført af et orkester primært bestående af tidligere studerende.

Musikkonservatoriet har som mange andre offentlige institutioner haft en omskiftelig tilværelse de seneste 6 år, heriblandt en fusion med konservatoriet og skuespillerskolen i Odense og efterfølgende udspaltning af skuespillerskolen igen. Ikke mindst i disse processer har der været brug for en stærk administrationschef, lod rektor Claus Skjold Larsen forstå i sin tale til dagens hovedperson:
 
"Du har været en konstant igennem vores institutions usædvanligt omskiftelige tilværelse igennem de senere års mange omstruktureringer. Du har været den konstant i ledelsen, der netop har gjort det muligt at vi har kunnet navigere. Al navigation bygger på kendte faste punkter og du har været en sand administrativ fix-stjerne, vi har kunnet styre efter, når kursen har skullet sættes eller lægges om."


Tak for indsatsen til Birgit Jørgensen!