04.09.2015 15:03

KONCERTER I EFTERÅRET

Få et overblik over koncerter og arrangementer


STUDIEÅRET ER I GANG….

… det betyder at Syddansk Musikkonservatorium byder indenfor til musikalske oplevelser.

Vores koncertaktiviteter er langt hen ad vejen en integreret del af de studerendes uddannelse. Det er her de kommer tættest på den virkelighed, der venter dem efter studielivet, og det er her, de kan prøve sig selv af. Som publikum har I en helt enestående mulighed for at følge de lokale talenters kunstneriske udvikling og hjælpe dem på vej mod deres karriere.

Vi glæder os derfor til igen i år at kunne præsentere debutkoncerter, frokostkoncerter, torsdagscaféer og temakoncerter inden for en lang række genrer.

Som kulturinstitution er vi desuden meget bevidste om, at vi indtager en central rolle som dynamo for et mangfoldigt musik- og kulturliv i regionen. Udover at dette skaber gode perspektivrige læringsrum for vores studerende som både udøvere, performere, iværksættere og formidlere, betyder det også, at vi kan tilbyde regionens borgere spændende koncerter, foredrag og forestillinger. Det håber vi, at I vil benytte jer af.


Se programmet igennem – der er garanteret noget for din smag også!

Vi tager som altid forbehold for ændringer, aflysninger og kunstneriske temperamenter. Til gengæld lover vi, at der ganske givet kommer endnu flere arrangementer til, end dem du kan finde i denne oversigt.

www.sdmk.dk kan du altid finde en opdateret liste over alle vores arrangementer- både i Odense og i Esbjerg - i takt med at de bliver programsat.

Vi glæder os til at se jer til vores arrangementer!

Få et overblik her!