18.09.2015 15:53

Kulturnatten på SDMK

Kulturnatten er som sædvanlig en oplagt mulighed for at stifte bekendtskab med, hvad der rører sig på SDMK.


I år kan publikum således stifte bekendtskab med bl.a. klassisk tango, folkemusik, lydinstallationer, vokalimpro, afro/surf og synthrock.

Odense
I Odense fejrer SDMK Kulturnatten på Musikbiblioteket, hvor der bydes på en rejse ind i Onkel Ond Bands melodiske afro/surf univers, hvor en vokalimpro-artist guider publikums møde med den perlerække af skæve eksistenser og fantastiske fortællinger orkesterets musik har omdrejningspunkt i.

Læs mere om kulturnatten i Odense.


Esbjerg
I Esbjerg åbner konservatoriet dørene op og inviterer aftenen igennem på en bred omgang godbidder fra de fleste studieretninger.

Klassiske studerende indleder aftenen med en tango-koncert i den smukke koncertsal, og herefter diskes der op med bl.a. spændende rytmiske nyfortolkninger af danske viser, livsbekræftende toner fra folkemusiklinjen og mulighed for refleksion gennem lydinstallationer udført af studerende på linjen for elektronisk musik og lydkunst. Sidste navn på programmet er sangerinden Sofie Karoline, der med sit band Mad Magpie giver en energisk koncert i Café Ørsted, hvor dystopisk rock og synthesizere blandes med jazzens musikalske legesyge.

Derudover vil man kunne opleve horror-forfatteren Teddy Vork læse op fra sin prisvindende novellesamling Sprækker til en stemningsmættet elektronisk lydside.

Er man sulten efter mere end kultur, er det endvidere muligt at nyde en lækker kulturnatbuffet i Café Ørsted. Alle aktiviteter er gratis, men billetter til buffeten kan købes i forslag.

Læs mere om kulturnatten i Esbjerg.