13.07.2015 13:03

Nok har de ferie, men...

SDMK-studerende har travlt i sommerperioden.


Nok har de ferie, men...sommersæsonen er også lig med travlhed for SDMKs studerende, der bruger sommerferien til at involvere sig i festspil, musicals, koncerter, festivaler, festuger og kammermusik i sommerlandet.

RIBE JAZZ FESTIVAL
Foruden en flok veloverståede koncerter på Metronomen under Copenhagen Jazzfestival i samarbejde med Musikhögskolan i Malmö, er det efterhånden blevet en tradition, at Ribe Jazz Festival øremærker en scene til konservatoriestuderende fra Syddansk Musikkonservatorium. Lørdag d. 25/7 lægger Café Valdemar i løbet af dagen scene og gårdhave til 7 bands med rødder i konservatoriets rytmiske uddannelser i henholdsvis Esbjerg og Odense, og derudover vil der forinden lyde elektroniske toner i byens gågade.

Som en ekstra bonus har festivalen i år inviteret tre musikere fra Benin, som foruden egne koncerter skal indgå i nogle af de konservatoriestuderendes projekter og inspirere og udfordre deres typiske lyd og tilgang til musikken. Foruden det afrikanske islæt vil dagen blive præget af et særdeles alsidigt program – fra melodisk jazz til elektroniske eksperimenter over ballader, rock og fængende melodier.
Se mere her: https://www.facebook.com/events/402997786576823/

STUDENTERHUS ODENSE
Odenses aktive studenterhus i byens centrum er også efterhånden en etableret samarbejdspartner.
Med Anders Mogensen og hans faste musikalske legekammerater Carl Winther og Johnny Åman i spidsen varmer en række SDMK-profiler de kølige danske sommeraftener op med en række forrygende jazzkoncerter. Udover Anders Mogensen kan publikum glæde sig til at møde både studerende og alumner fra konservatoriet, herunder Lukasz Borowicki, Anders Lindhardt, Lasse Schjerning og Andreas Bøttiger.
https://www.facebook.com/StudenterhusOdense?fref=ts

ESBJERG FESTUGE
Uanset om du til synthesizere, operaarier, elektronisk musik eller original jazzmusik, er der noget at komme efter, når SDMK-studerende indtager Torvescenen mandag d. 10. august i festugen. Selv om der er tale om studerende, er det dog ikke skolearbejde, men de unge musikeres egne projekter, der vil blive præsenteret dagen igennem. Det har resulteret i et yderst varieret program, der henvender sig til både klassiske og rytmiske publikummer.
https://www.facebook.com/events/407560269449993/