17.11.2017 08:42

Talentcamp med ny musik

50 talenter deltager i to-dages camp


50 unge musiktalenter fra Vadehavskommunerne deltager fra den 24-25. november i en to-dages talentcamp arrangeret af Syddansk Musikkonservatorium i samarbejde med Esbjerg Ensemble, Esbjerg Kulturskole samt det rytmiske ensemble EKKO.

Programmet omfatter arbejde med ny musik samt kammermusikinstruktion ved en række stærke musikpersonligheder, heriblandt musikerne fra Esbjerg Ensemble, docent Marc Bernstein, komponisten Østen Mikael Ore samt sangskriver og sangeren Jomi Massage.

"Vi er meget opmærksomme på, at vi som videregående uddannelsesinstitution indgår i et musikalsk økosystem, hvor vi er indbyrdes afhængige af hinanden. Derfor prioriterer vi også samarbejdsprojekter og fødekædeinitiativer højt”, siger konservatoriets vicerektor Martin Gade, der står bag projektet

Deltagerne er udvalgt blandt talentlinjer i nært samarbejde med musikskolerne i regionen. Det er tredje gang, at der afholdes talentcamp og projektet, der er støttet af Statens Kunstfond, har til  formål at styrke den musikalske talentindsats på tværs af genrer og institutioner.

Talentcampens afslutningskoncert udgør samtidig åbningskoncerten for konservatoriets "Good Music Festival", en endags non-profitfestival arrangeret af de studerende selv.