Kontakt

Uddannelsesbaggrund

Kontraktansat i Livgardens Tambourkorps
Lærer fra Odense Seminarium
 

Arbejdsområder på SDMK

Arbejdsudvalget til "musikalsk læring på tværs"
Arbejdsudvalget til "musikpædagogisk forum"

Kunstnerisk praksis

Gennem de seneste 6 år har jeg afholdt omkring 50 kordage, rundt omkring i landet + tyskland, Luxembourg, Island og Kina – Bla. med hovedtemaet ”Kor-Energi” og med sangglæden i højsædet. Senest et pædagogisk samarbejdsprojekt med Tip Toe BigBand.

Pianist, guitarist og lyddoktor i impro-comedy-gruppen Specialklassen.
Musiker, komponist og idemand i børnekoncertprojektet ”Manden, der havde glemt sit orkester” Et koncertkoncept, hvor tilhørende inddrages i musikken nu og her.
Musiker, komponist og idemand til Børnekoncertbendet ”Far Mor Børn” Et børnekoncertprojekt, de voksne også gider se og høre.
Pianist i showbandet Elvis Devils og Absolute Abba
Studiemusiker på adskillige udgivelser

Producer, musiker og medarrangør på udgivelserne: ”Den grønne vind” og ”Den mørke vind”, skrevet og komponeret af Cecilie Ecken og Kirsten Juul Seidenfaden. ”Den mørke vind” vandt i april den fineste pris for Danmarks bedste børneudgivelse, Carlprisen.

Undervisningserfaring

Anders Møller har de sidst siden 2003 undervist på adskillige musiklærerkurser rundt i landet, blandt andet på Musiklærerforeningens kurser i Rødding, Vrå Højskole, Vig, Brogåden, Den fri lærerhøjskole og på Musik og Teaterhøjskolen i Toftlund, hvor han har fungeret dels som lærer dels som kursusleder. Utallige endagskurser for UCN, UCL og musikskoler.
Anders Møller er desuden tilknyttet den danske afdeling på Ecole Européenne Luxembourg II, hvor han hvert år underviser en uge i dansk musik og kultur.

Tilknyttet Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København (DKDM), hvor han underviser lejlighedsvis i teoretisk pædagogik og psykologi på AM-linjen samt på samt på Music Confucius Institute (MCI).

Gennem sit arbejde med MCI, har udlandet nu også fået øjnene op for ”den danske metode”. Anders har sammen med Kirsten Juul Seidenfaden udviklet konceptet ”Happy Music”, hvilket de med jævne mellemrum er i Kina for at undervise musiklærere samt studerende på de kinesiske musikkonservatorier i.

KUV/PUV-projekter eller anden forskning

Pt. igang med udvikling af nyt hørelære-lærebogsmateriale i samarbejde med medlemmer af Musiklærerforeningen i 4 forskellige egne af landet, samt musiklærere fra det danske mindretal i Nordtyskland

Udvalgte publikationer og udgivelser

Go´ musik – let at spille 1 + CD. Udgivet på Dansk Sang 2011
Go´ musik – let at spille 2 + CD. Udgivet på Dansk Sang 2013
Go´ musik – let at spille 3 + CD. Udgivet på Dansk Sang 2015
Go´ musik – let at spille 4 + Audio tracks. Udgivet på Dansk Sang 2017
Go´ musik – let at spille 5 + Audio tracks. Udgivet på Dansk Sang 2019
Go´e sange- dejlige at synge 1. Udgivet på Dansk Sang 2014
Go´e sange- dejlige at synge 2. Udgivet på Dansk Sang 2016
Go´e sange- dejlige at synge 3. Udgivet på Dansk Sang 2018

Derudover er enkelte sange udgivet i følgende bøger på Dansk Sang
Fest, Flag og farver - sange der dur.
Årets gang i stort og småt.
Dansk Sang - de nye.

Hjemmeside og relevante links (f.eks. Facebook, YouTube , SoundCloud etc.)

www.lydhor.dk
www.youtube.com/user/klaveranders
www.happymusic.dk