Kontakt

Biografi

Timelærer

Uddannelsesbaggrund

Anne er uddannet klassisk sangpædagog i 1985 og det følgende år tog hun sin diplomeksamen fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus.
Siden deltager på adskillige kurser i klassisk og rytmisk sangteknik,
både i Danmark og Internationalt.

Arbejdsområder på SDMK 

Anne har siden 1996 været ansat som hovedfagslærer på Det Fynske Musikkonservatorium, (nu SDMK) på rytmisk linje, folkemusiklinjen samt som lærer i hovedfagspædagogik. Her har Anne undervist studerende på både bachelor- og kandidatniveau samt masterudd.
Anne er tovholder og lærer på studieoptagelser med skuespilstuderende og studerende fra Syddansk Musikkonservatorium som samarbejdspartnere.
Lærer på Dramamusikalsk Valgfag.

Kunstnerisk praksis 

I en årrække: Medlem af det faste kor på Den jyske Opera.
Jurymedlem i DR’s talentkonkurrence Rocktoget.
Har løbende opgaver som sangcoach på teaterforestillinger og finder desuden beskæftigelse som kursuslærerfor tale- og sangpædagoger.

Undervisningserfaring 

Ud over lærergerningen på DDSKS har Anne i en periode været rytmisk og klassisk sanglærer for MGK-elever på Odense musikskole, og løbende opgaver som sangcoach på teaterforestillinger og finder desuden beskæftigelse som kursuslærer for tale- og sangpædagoger.
Anne er tovholder og lærer på studieoptagelser med skuespilstuderende og studerende fra Syddansk Musikkonservatorium som samarbejdspartnere.
I internationale sammenhænge har hun været gæstelærer på Iceland Academy of the Arts (2013) og Teaterhögskolan i Nord-Trøndelag, Norge (2016), underviser på Teaterskolen i Lithauen 2016 og forelæser på Nortea-seminar 2018.

KUV/PUV-projekter eller anden forskning 

  • "Når ord, musik og menneske blander blod" Mini KUV 2021
  • "Synergien mellem sang og drama" 2015 KUV projekt

Udvalgte publikationer og udgivelser 

75 Øvelser for krop og stemme. Bogudgivelse fra 2000

... Om livet, der rejser sig fra Kroppen ind i stemmen. Bogudgivelse fra 2016