Kontakt

Timelærer

Uddannelsesbaggrund

Studier i to år på DJM - Autodidakt som jazzmusiker

Arbejdsområder på SDMK 

Komposition

Kunstnerisk praksis 

Trompetist og komponist. Har spillet med bl.a. C.V. Jørgensen, Marilyn Mazur, Kresten Osgood, Jon Balke, Egberto Gismonti, David Braid, Fredrik Lundin, Marc Johnson, Eliane Elias, Ray Charles, Ian Ballamy, Julian Argüelles, Josefine Cronholm, Makiko Hirabayashi o.m.a.
Medvirker på omkring 100 albums. Har komponeret til bl.a. egen gruppe Face To Face, Copenhagen Art Ensemble, Binocular, Takuan, samt bestillingsværker til bl.a. Danmarks Designskoles 125 års jubilæum.

Undervisningserfaring 

Har undervist siden starten af 90´erne. Som docent på RMC 1994 - 2003 og siden som timelærer, i fagene trompet, hørelære, improvisation, PPS (Psykologi, Pædagogik og Studieteknik) samt på DJM og SDMK som fagcensor og ekstern censor. Har bl.a. siddet som ekstern censor ved de skriftlige bacheloreksaminer i Aarhus i nogle år. Bliver derudover ofte anvendt som vejleder i forhold til skriftlige projekter, evaluering og studierelevante samtaler og som foredragsholder omkring musik og læring, i både Danmark, Norge og Sverige.

KUV/PUV-projekter eller anden forskning 

Har lavet et pædagogisk udviklingsprojekt med bogen De To Rum - en bog om integreret hørelære, i samarbejde med Henrik Sveidahl på RMC. Bogen er udgivet på Edition Wilhelm Hansen.

Udvalgte publikationer og udgivelser 

  • Flemming Agerskov: Face To Face m. Julian Argüelles og Martin France
  • C.V. Jørgensen: Sjælland, Syregrønne Evergreens, Fraklip Fra Det Fjerne, Så Live Som Muligt.
  • Binocular: Makiko Hirabayashi, Francesco Cali og F.A.
  • Marilyn Mazur: Jordsange
  • Randi Laubæk: Ducks and Drakes

Hjemmeside og relevante links 

www.flemmingagerskov.com