BOLIG

Bolig i Odense

Er du mellem 18 og 30 år, bosiddende uden for Odense Kommune, og påbegynder du en uddannelse i Odense? Så har du "tag over hovedet”-garanti.

Full degree studerende fra de nordiske lande og EU er også omfattet af ordningen, mens udvekslingsstudenter og studerende uden for de nævnte lande ikke er omfattet af ordningen. Se mere om "tag-over hovedet"-ordningen her.

Du kan også henvende dig direkte til kollegiernes fælles opnotering www.studiebolig-odense.dk som formidler kollegieværelser og ungdomsboliger i Odense.

Bolig i Esbjerg

Boligsituationen i Esbjerg er væsentlig bedre end i landets øvrige studiebyer. Der kan dog stadig være ventetid i forhold til at finde drømmeboligen. Gør du selv lidt mere, har du endnu bedre muligheder for at få et godt sted at bo - inden studiet starter. 

www.energimetropol.dk/bolig kan du få et overblik over hvilke muligheder der er for at finde et sted at bo i Esbjerg og omegn.

Læs også om H.C. Ørstedhuset - et kollegium forbeholdt studerende på SDMK i Esbjerg - og kun 20 meter fra konservatoriet.

DAB har flere muligheder for studieboliger, herunder studieboliger i nyt byggeri i Havnegade.
DAB kan kontaktes via mail esbjerg@dabbolig.dk, pr. telefon 7732 0000 – spørg efter Esbjerg, på hjemmesiden www.dabbolig.dk eller ved henvendelse på kontoret Storegade 33 1., Esbjerg.