STUDIESTEDER

Syddansk Musikkonservatorium har studiesteder i Odense og Esbjerg. Her kan du læse mere om det studiested, hvor denne uddannelse udbydes.

Korledelse for organister/kirkemusikere

Tilmeldingsfrist 15. februar 2019

 

Underviser
Morten Schuldt-Jensen, professor i kor- og orkesterledelse ved konservatoriet i Freiburg, var fra 1999-2006 korchef ved Gewandhaus i Leipzig og har gennem en årrække været gæstedirigent for bl.a. DR Radiokammerkoret, MDR Rundfunkchor, NDR Rundfunkchor, RIAS Kammerchor og SWR Vokalensemble.

I Danmark er Morten Schuldt-Jensen især kendt for sit arbejde med Sokkelund Sangkor og Tivolis Koncertkor samt de mange år som docent på musikkonservatoriet og universitetet i København. Han stiftede og ledede fra 2001 det professionelle GewandhausKammerchor og er nu kunstnerisk leder og dirigent for "Immortal-Bach-Ensemble", et af Europas bedste vokalensembler.


Målgruppe 
Kurset henvender sig til organister/kirkemusikere og andre korledere, der ønsker at udvikle deres viden og færdigheder som korleder med særligt fokus på udvikling af korets klang.


Individuel eller hold
Hold med fem deltagere. Prisen reguleres efter antal deltagere.


Tid
Fredag, den 1. marts 2019 kl. 18-21
Lørdag, den 2. marts 2019 kl. 10-18

Sted
Syddansk Musikkonservatorium, Kirkegade 61, 6700 Esbjerg. Lille sal.


Pris
Kr. 4000 kr.

 

Kursets indhold
Har et kors lyd også en principal og en gedakt? Hvordan fremkalder og arbejder man med sådanne korklange. Og med hvilke korledelsesværktøjer?

På kurset får du et videnskabeligt – men letforståeligt – overblik over stemmens anatomi og muligheder, set fra en korleders synspunkt.

Har du i dit arbejde som korleder problemer, som du leder efter løsninger på? 

Er det i så fald en længerevarende proces eller noget, der kan løses med et korleder-kiropraktisk-kneb?

Del og drøft det med dine kolleger og med Morten Schuldt-Jensen, som i 30 år har undervist mere end 1500 studerende i faget på alle niveauer.

Medbring gerne en sats eller to, som indeholder et eller flere af de problemsteder, du kunne tænke dig at få has på, så arbejder vi det igennem sammen med Vor Frelsers Kirkes Kor (Esbjerg), som står til rådighed som øvekor.


Ved faglige spørgsmål kontakt

Morten Schuldt-Jensen, schuldtjensen@gmail.com, tlf. 0049 170 735 1419 

Ved praktiske spørgsmål kontakt

Sanne Karlsen, shk@sdmk.dk, tlf. 63 11 99 13