Sibelius nodeskrivning

Underviser

Docent Nicolas Kock

Nicolas Kock underviser på SDMK i sammenspilsledelse, pædagogisk arrangement, klaverlaboratorium, Sibelius nodeskrivning og er derudover praktikkoordinator. Samtidig er han koordinator på MGK afdelingen i Esbjerg, hvor han underviser i teori, hørelære, sammenspil og brugsklaver.

Nicolas Kock er også aktiv jazzmusiker som kontrabassist og arrangere koncerter og temaaftener.

Læse mere på www.nicolaskock.dk 

MålgruppeKurset henvender sig til alle, der ønsker at få lært at skrive noder på computer, eller som ønsker at blive bedre til det. Nicolas har tidligere lavet kurser for: organister, korledere, professionelle- og amatørmusikere, musikpædagoger, studerende m.fl.
Individuel eller hold

Hold - min. 5 pers - max. 8 pers.

(Ønskes individuel undervisning eller undervisning af et mindre hold, er I meget velkomne til at kontakte os - så finder vi en løsning og en pris)

Tid

Fredage fra kl. 10.00-14.30
Der er 2 undervisningsgange.

Sted

SDMK, Kirkegade 61, 6700 Esbjerg i computerlaboratoriet

Pris

kr. 1.750 

Kursets indhold

Trin 1:
Den første undervisnings gang handler om grundlæggende indføring i nodeprogrammet Sibelius. Skriv din første node og lær hvordan du kommer videre derfra på egen hånd.

Den anden gang foregår ca. 2 måneder senere, og her er der mulighed for at få svar på alle de spørgsmål og problemer der har hobet sig op i den mellemliggende periode. 

Trin 2:
Er for den som har arbejdet med Sibelius i noget tid, men trænger til at komme længere ned i programmet og finde nye og smartere måder at gøre tingene på. Her kigger vi også på hvordan et nodelayout kommer til at se professionel ud. 

Der er rig mulighed for at få svar på medbragte spørgsmål, også via mail efterfølgende.  

På begge trin tages der udgangspunkt i den videovejledning Nicolas Kock har udfærdiget, og som efterfølgende er en stor hjælp for den enkelte.

Tilmeldingsfrist15. januar 2019
Ved faglige spørgsmål kontaktNicolas Kock, nicolaskock@me.com, 2047 8445
Ved praktiske spørgsmål kontaktMalene Møller, mm@sdmk.dk, tlf. 6311 9913

STUDIESTEDER

Syddansk Musikkonservatorium har studiesteder i Odense og Esbjerg. Her kan du læse mere om det studiested, hvor denne uddannelse udbydes.