1. Fakta

Niveau
  • Bachelor (3 år)
  • Kandidat (2 år)
Sted
Esbjerg
Start
August

2. OM uddannelsen

Elektronisk Musik og Lydkunst er en uddannelse, hvor computeren er hovedinstrumentet.

Det er en kunstnerisk uddannelse, som handler både om at skabe elektronisk musik og lydkunst, men også om at formidle denne. Et væsentligt element af uddannelsen er projektudvikling og -realisering.

Du skal derfor, udover at arbejde med dine egne kunstneriske projekter, være indstillet på en høj grad af samarbejde, og på at løse opgaver i fællesskab med andre studerende og i samråd med eksterne samarbejdspartnere.

HISTORIE

lydknust.dk har en række studerende dykket ned i historien bag uddannelsen og personerne, der har præget de første 15 år.

3. Niveauer

LÆS MERE OM UDDANNELSENS NIVEAUER, STUDIEORDNINGER OG OPTAGELSESKRAV

På bacheloruddannelsen får du viden, færdigheder og kompetencer til at begå dig som musiker og entreprenør i musiklivet. Uddannelsesforløbet sigter mod at udvikle dit særlige musikalske talent og stiler mod kunstnerisk kvalitet på højt niveau.

Flertallet af studerende kommer senere til at virke som både musikere og undervisere; derfor indgår både kunstneriske som pædagogiske fag i samtlige bachelorforløb. Hertil kommer almene fag som understøtter den kunstneriske og pædagogiske udvikling

Varighed: 3 år
Deadline for ansøgning: 1. december

Studieordning:

Optagelse.

 

Kandidatuddannelse sigter mod at give dig specialiseret viden, færdigheder og kompetencer til at begå dig som elektronisk musiker, komponist eller lydkunstner på højeste kunstneriske niveau. Uddannelsesforløbet stiler ligeledes mod at udvikle din egen unikke kunstneriske profil.

Varighed: 2 år
Deadline for ansøgning: 1. december

Studieordning:

Optagelseskrav:

Kandidatuddannelsen forudsætter, at du har gennemført en bacheloruddannelse eller tilsvarende.